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dégustation de liqueurs

Atelier saké et shochu

dégustation de liqueurs

Atelier saké et shochu

125 commentaires
Durée
2 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 8 personnes
Inclus :
À manger, À boire
Proposé en
Anglais
dégustation de liqueurs

Atelier saké et shochu

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Atelier saké et shochu

125 commentaires
Durée
2 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 8 personnes
Inclus :
À manger, À boire
Proposé en
Anglais

Au programme

Learn about sake (a brewed rice drink) and shochu (a Japanese spirit) while tasting a diverse range of both traditional beverages. Some 53 ingredients can be used in the production of shochu, such as sweet potato, brown sugar, barley, rice, or buckwheat. Each one adds its own unique flavor and aroma to the distilled liquor. As we explore these differences, I’ll describe shochu’s history, production process, and cultural relevance. We’ll do an equally deep dive into sake (which is made from fermented rice) to see how distinct and dynamic these two national drinks can be. I’ll also share tips on how to converse with bartenders and servers in my favorite bars and bottle shops in Tokyo. You’ll leave with new confidence when it comes to selecting shochu or sake from a menu.

Votre hôte

En savoir plus sur Christopher

Christopher

I’m the author of "The Shochu Handbook," the world's first English-language book on Japan’s indigenous spirits, and I’ve worked in two shochu distilleries over the years. I’m also a contributor to the forthcoming “Oxford Companion to Spirits and Cocktails,” a frequent public speaker, judge on the international spirits circuit, and the world's only dual-certified (Japan and US) shochu expert -- with an advanced qualification in sake for good measure. I’ve lived in Tokyo for over 17 years and I love sharing my passion for shochu and sake with others.

Ce qui est inclus

À manger
Light appetizers Please let me know of any dietary restrictions.
À boire
Sake and shochu tasting

Photos des voyageurs

Commentaires des voyageurs

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Le lieu

We’ll share a table at HAVESPI Shinjuku, a cozy bar hiding on an upper floor within the Shinjuku shopping district. With its large shochu selection and cocktail mixing space, this non-smoking bar has a relaxed vibe, perfect for a tasting. You can also bring your own food in here!

À retenir

Conditions d'annulation

Toute expérience peut être annulée et intégralement remboursée dans les 24 heures suivant l'achat, ou au moins 7 jours avant qu'elle ne commence.

Politique de communication

Communiquez toujours par l'intermédiaire d'Airbnb. Pour protéger votre paiement, ne transférez jamais d'argent et ne communiquez pas en dehors du site ou de l'application Airbnb.

Critères requis pour les voyageurs

8 voyageurs maximum âgés de 18 ou plus peuvent participer. You must be at least 20 years old to drink in Japan.

Alcool

De l'alcool sera consommé pendant cette expérience. Seuls les voyageurs ayant l'âge minimum légal pour consommer de l'alcool pourront en consommer.

Plus de conseils

Feel free to bring your own drinking snacks!

Les expériences Airbnb sont sélectionnées pour leur qualité

Les expériences Airbnb sont sélectionnées pour leur qualité

  • Des experts locaux

    Animées par des locaux, passionnés par leur activité et l'endroit où ils vivent.

  • Petits groupes

    Avec des groupes de taille réduite, vous ne risquez pas de vous perdre dans la foule.

  • Des critères exigeants

    Chaque expérience est évaluée en fonction de l'accès privilégié qu'elle offre.

Christopher
Atelier saké et shochu
125 commentaires
71 CHF/personne
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