Aller directement au contenu
Nice private room with AC #7
Nice private room with AC #7
7 voyageurs
1 chambre
4 lits
2 salles de bain partagées
7 voyageurs
1 chambre
4 lits
2 salles de bain partagées
Vous ne serez débité que si vous confirmez
La maison est située au coeur de Los Angeles, à 12 minutes d'Hollywood. C'est une région densément peuplée où il y a de nombreux restaurants, bars, boutiques. Peut être bruyant, comme dans toutes les grandes villes. Pas d'enfants, pas d'animaux de compagnie. Caméras dans les zones communes pour la sécurité.
translated by Google

The house is located in the heart of Los Angeles, 12 minutes from Hollywood. It is a densely populated area where there are many restaurants, bars, shops. Can be noisy, as in all large cities. No kids, no pets. Cameras in common areas for security.

Le logement

Cher invité! Nous vous avons préparé une description. La maison est située au coeur de Los Angeles, à 12 minutes d'Hollywood. C'est une région densément peuplée où il y a de nombreux restaurants, bars et boutiques. Parfois, il peut y avoir des bruits, comme dans toutes les grandes villes. De notre région, un accès facile à toutes les attractions de Los Angeles, car la zone géographique est située dans le centre-ville. Notre maison - c'est une grande maison ancienne de trois étages avec des salles de bains spacieuses et de grandes fenêtres. Nous avons effectué des réparations dans la maison. La salle de bain et les toilettes sont situées à chaque étage. Salles de bains rénovées. Nous avons seulement 2 salles de bains pleine grandeur et 2 toilettes. Donc, parfois, vous devez attendre. Ménage deux fois par jour nettoie les salles de bains. Au rez-de-chaussée, il y a une réception et des panneaux d'information. De plus, au premier et au deuxième étage se trouve une salle de stockage pour bagages, ses frais de 10 dollars. La maison dispose d'un accès Internet sans fil 100 Mb. Connectez-vous à Sony PlayStation 4 Mot de passe Californie. À trois minutes de la maison du boulevard Pico, il y a de nombreux arrêts de bus. En bus numéro 33, vous emmène à Venice Beach et à Santa Monica. En bus numéro 30, vous emmène dans la belle région de Little Tokyo. Metro Vilsher / Vermont est à 15 minutes. Avant Nokia Plaza, le musée Grammy et le centre des congrès à 20 minutes à pied. Dans la soirée, il y a un très bon plaisir. Il y a aussi un cinéma 3D. Il existe de nombreux restaurants, cafés et touristes. Dans notre région, vous pouvez vous garer gratuitement dans la rue. Mais lisez attentivement les panneaux indiquant l'heure. De plus, je ne peux pas vous aider avec le stationnement, donc vous devez trouver vous-même. Veuillez respecter mon temps. À deux minutes de l'hôtel par South Westmoreland Avenue se trouve Desis Coin Loundy. Le supermarché Food4Less est à 5 minutes. Comme les autres touristes vivent, soyez tranquille tôt le matin et après 10 heures. Nous vous demandons également d'observer la propreté de la salle de bain. Remarque! Selon le code de logement de LA plus de 30 jours de séjour. NE LIVRE PAS LES INVITÉS DE MARIJUANA !!!! NE LIVRE PAS LES INVITÉS DE MARIJUANA !!!! NE LIVRE PAS LES INVITÉS DE MARIJUANA !!!! NON ENFANTS S'IL VOUS PLAÎT.
translated by Google

Dear guest! We have prepared for you a description.

The house is located in the heart of Los Angeles, 12 minutes from Hollywood. It is a densely populated area where there are many restaurants, bars and shops. Sometimes there can be noisy, as in all large cities. From our region easy access to all attractions of Los Angeles, as the geographical area is located in the downtown.

Our house - it's a big old three-storey house with spacious bathrooms and large windows. We made repairs in the house.
The bathroom and toilet are located on each floor. Bathrooms renovated. We only have 2 full size bathrooms and 2 toilets. So sometimes you have to wait. Housekeeping twice a day cleans bathrooms. On the ground floor there is a reception and information boards. Also on the first and second floor is a storage room for luggage, its 10 dollars fee.
The house has wireless internet access 100 Mb. Login Sony PlayStation 4
Password California.

In three minutes from the house on Pico Boulevard there are many bus stops. By bus number 33 takes you to Venice Beach and Santa Monica's famous. By bus number 30 takes you to the beautiful area of Little Tokyo. Metro Vilsher / Vermont is 15 minutes away. Before Nokia Plaza, the Grammy Museum and the Convention Center 20 minutes walk. In the evening there are very nice. There is also a 3D cinema. There are many restaurants and cafes and tourists.
In our area you can park on the street for free. But carefully read the signs indicating the time. Also i can't help you with parking, so you have to find spot yourself. Please respect my time.
Two minutes from the hotel by South Westmoreland Avenue is Desis Coin Loundy. Food4Less large supermarket is 5 minutes away.
As at the other tourists live, please be quiet early in the morning and after 10 pm. We also ask you to observe the cleanliness of the bathroom.

Note! According to LA housing code more than 30 days stay.

DONT BOOK MARIJUANA GUESTS!!!!
DONT BOOK MARIJUANA GUESTS!!!!
DONT BOOK MARIJUANA GUESTS!!!!

NO KIDS PLEASE.

Accès des voyageurs

Tout
translated by Google

Everything

Échanges avec les voyageurs

parfois
translated by Google

Sometimes

Autres remarques

CHERS INVITÉS! NOUS ONT RÉPONDANT LA PLUS GRANDE QUESTIONS ICI POUR VOUS, IL EST PLUS FACULTATIF POUR VOUS CONNAÎTRE TOUT. SI VOUS AVEZ PLUS DE QUESTIONS - DEMANDER AUX MESSAGES DE AIRBNB. 1. ENTREPRENDRE? RÉPONDRE: Nous fournissons un système de vérification automatique. CE MOYEN, NOUS ENVOYONS TOUTES LES INFORMATIONS ET INSTRUCTIONS COMMENT VÉRIFIER VIA AIRBNB MESSAGES 1 JOUR AVANT LA DATE D'ARRIVÉE. Le CHECK IN COMMENCE À PARTIR DE 2PM. MAIS VOUS POUVEZ VENIR PLUS TARD APRÈS 2PM MAIS PAS PLUS RAPIDE, PARCE QUE LE RESPONSABLE DE LA MAISON TRAVAILLE. SI VOUS VOULEZ VÉRIFIER PLUS RAPIDEMENT - VOUS POUVEZ UTILISER LA PIECE DE STOCKAGE POUR VOS SACS, SES 10 DOLLARS PAR JOUR. VEUILLEZ CONNAÎTRE AVANT SI VOUS VENEZ TOUJOURS, NOUS POUVONS VOUS OFFRIR UNE SALLE DE STOCKAGE POUR VOUS SACS. 2. AVEZ-VOUS UN PARKING? RÉPONSE: OUI, NOUS AVEZ 2 TYPES DE PARKING • 1) PARKING DE LA RUE, VEUILLEZ LIRE ATTENTIVEMENT LES SIGNAUX DE LA RUE. QUELQUES MESURES, IL PREND UN TEMPS DE TROUVER UN SPOT. C'EST GRATUIT. Le stationnement de la rue est difficile à trouver dans la soirée comme dans n'importe quelle grande megopolis, mais possible. Vous pouvez trouver un parking dans les rues environnantes. 3. AVEZ-VOUS UNE WIFI? RÉPONSE: OUI, NOUS AVEZ UN RÉSEAU WIFI, CELUI-CI DE LA COMMANDITE, QU'IL N'EST PAS LE MEILLEUR, MAIS TRAVAILLEMENT GRAND. WIFI NAME AND PASS EST ÉCRIT À L'INTÉRIEUR DE VOTRE RESERVATION D'AIRBNB. 4. EST CE SECTEUR SÉCURISÉ, CENTRE-VILLE LA? RÉPONSE: LA ZONE EST SÛR. NOUS N'AVEZ PAS DE PROBLÈMES DANS LES 2 ANS. CETTE ZONE EST PLUS RÉNÉDENTIELLE, GRANDES FAMILLES, 3 ÉCOLES PUBLIQUES À L'INTÉRIEUR, BEAUCOUP DE MAGASINS, CAFES ET GRAND SERVICE DE POLICE DANS NOTRE ESPACE. 5. POUR VOUS ENVOYER À HOLLYWOOD, À OCEAN / PLAGES ET AU CENTRE CENTRAL / CONVENTION RÉPONSE: NOUS SOMMES AUCUN DE 12-15 MIN EN UBER / TAXI / BUS / METRO, OCEAN / PLAGES EST DE 25-30 MIN EN UBER / BUS, VEUILLEZ VÉRIFIER (CARACTÉRISTIQUES SENSIBLES CACHÉES) POUR PLUS D'INFORMATIONS. Le centre-ville est just(URL HIDDEN)minutes des États-Unis. 6. QUOI POUVEZ-VOUS COMPRIS (CAFES / RESTAURANTS, ALIMENTATION, SUPERMERKETS)? RÉPONSE: NOUS FAISONS BEAUCOUP DE PETITS RESTAURANTS DANS NOS DOMAINES DANS LA DISTANCE DE LA MARCHE, CHACUNES COUVERTURES SONT APROXIMATEMENTES DE 5 $ ou 7 $ 7. QUELLE TYPE DE CHAMBRES QUE NOUS AVONS-NOUS? RÉPONSE: NOUS AVONS TOUJOURS DES CHAMBRES PRIVÉES, NON PARTAGÉES. TOTALEMENT PRIVÉ. CHAQUE DE LA CHAMBRE A SONT LES CLÉS PROPRES, SON PRIVITE, INTÉRIEURE ET TRÈS CONFORTABLE POUR RELAXER APRÈS GRAND VOYAGE. À L'INTÉRIEUR DE LA CHAMBRE - CHAMBRE / CHAMBRE À TAILLE COMPLETE (AMERICAN STANDART). Nous fournissons des articles indispensables comme les serviettes, les lin, le GEL DE DOUCHE. QUELQUES CHAMBRES A AC / FANS / HEATERS. 8. AVEZ-VOUS DES RESPONSABLES DE LA MAISON (URL HIDDEN) RÉPONSE: NOUS AVONS UNE TRES GRANDE ÉQUIPE DE MAISONS. THE CLEANIN (URL HIDDEN) (URL HIDDEN) HORAIRES 10 AM - 12 PM CHAQUE JOUR. NOUS NETTOYONS LES ZONES COMMUNES, LES RESTROUPS, LES TOILETTES ET LES AVERSES. NOUS RÉSTAURONS LES PAPIERS DE TOILETTES. À PARTIR DE QUELQUES PERSONNES NE SONT PAS NETTOYÉES APRÈS LEURS ET VEUILLEZ NOTIFIER NOUS SI VOUS AVEZ BESOIN DE NETTOYAGE SUPPLÉMENTAIRE. NETTOYEZ LES CHAMBRES APRÈS LES PERSONNES. 9. AVEZ-VOUS UN SECTEUR DE STOCKAGE POUR METTRE SES BAGS LE MATIN OU APRÈS LE CHECK OUT? RÉPONSE: OUI, NOUS AVONS DES CHAMBRES DE STOCKAGE. SON DE 10 $ PAR JOUR Jusqu'à 4 sacs. SI VOUS AVEZ BESOIN D'UN STOCKAGE PLUS GRAND, SOMMES-NOUS. Aussi, vous pouvez laisser les sacs jusqu'à 15 jours. NOUS POUVONS VOUS DONNER EN PROMOTION. 10. EST-CE SÉCURISÉ À LA MAISON / CHAMBRE? RÉPONSE: OUI, VOUS SEREZ TRÈS SÛR. À L'INTÉRIEUR DE LA MAISON, NOUS AVONS DES CAMÉRAS DE SÉCURITÉ DANS LES ZONES COMMUNES. CHAQUE PORTE A BONNE VERROUILLÉE, VOS CHAMBRES ONT AUSSI UNE VERROUILLAGE, LA PORTE PRINCIPALE EST VERROUILLÉE ET LES PORTES SONT VERROUILLÉES. 11. QUELS SONT LES RÈGLES DE LA MAISON? RÉPONSE: PAS DE FUMÉ, PAS DE MÉDICAMENTS, PAS DE BRUIT APRÈS 11H, PAS DE PARTIE. SI VOUS VENEZ APRÈS LES 11PM VEUILLEZ ÊTRE TOUT POSSIBLE PARCE QUE LES PERSONNES SONT. 12. COMMENT LE CHECK OUT? RÉPONSE: VÉRIFIEZ LE TEMPS A 10 AM DUR 10H30. VEUILLEZ NE PAS CONDUIRE TOUTES LES PERTES PERSONNELLES, JOUER GARBIDGE À L'ARRIÈRE DU BÂTIMENT, NOUS AVONS DES BAGUES DE DÉCHETS. VEUILLEZ CONDUIRE LES CLES DANS LE VERROUILLAGE DE PORTE KBOB, VOUS AVEZ TROUVÉ. 13. PUIS-JE FUMER OU BOIRE ALKOHOL DANS LA MAISON? RÉPONSE: UNFORTUNEMENT NOUS NON PERMIS DE FUMER À L'INTÉRIEUR DE LA MAISON. IL EST UNE MAISON HEALINE. VOUS POUVEZ ÊTRE FUMÉ À LA ZONE DE BBQ OU À L'EXTÉRIEUR DE LA MAISON. STRICTEMENT PAS MARIJUANNA !!! NOUS ANNULONS LE SEIGNEUR JOUR SI QUELQU'UN EST FAIRE MARIJUANNA / DROGUES. 14. PEUT-JE OBTENIR TOUQUES / LINGE ADDITIONNELLES? RÉPONSE: SI VOUS AVEZ BESOIN DE TOUQUES / LINGE ADDITIONNELLES, VEUILLEZ GESTIONNAIRE OU TEXTE À L'INTÉRIEUR DU MESSAGE AIRBNB. 15. Puis-je ajouter plus de jours à la réservation existante? RÉPONSE: VOUS POUVEZ DONNER PLUS DE JOURS EN UTILISANT AIRBNB. Nous n'autorisons PAS l'EXTENSION DE TRESORERIE EN MATIÈRE DE TRESORERIE. SEULEMENT À L'INTÉRIEUR D'AIRBNB. SI VOUS AVEZ BESOIN DE PLUSIEURS JOURS - FAIT-LE EN LIGNE À TRAVERS LE PROCESSUS D'ALTERATION. 16. PEUT-VOUS ORDONNER LE RECHANGE D'AÉROPORT OU LE SERVICE TAXI? RÉPONSE: OUI, VOUS OFFRONS LE TRANSFERT DE L'AÉROPORT. IL EST DE 45 $ UN VOYAGE, MAX PERSONNEL - 3, SI VOUS SEREZ 4 - 6 CLIENTS, PRIX - 75 $ UNE VOIE. POUR OUBLIQUER UN - CONNAISONS VIA AIRBNB MESSAGES ET TEXTE US VOTRE INFO DE VOL ET TERMINAL / LOCALISATION. 17. PEUT-JE ANNULER MA RÉSERVATION? RÉPONSE: VOUS POUVEZ ANNULEZ-LE EN UTILISANT AIRBNB, MAIS ASSUREZ-VOUS QUE VOUS LISEZ LES RÈGLES D'ANNULATION CONCERNANT CE QUI EST REMBOURSÉ. 18. PEUT-JE UTILISER LA CUISINE? RÉPONSE: UNE CUISINE INDÉPENDANTE FERMÉE POUR LES HÔTES, MAIS NOUS AVONS MACRO-ONDES, RÉFRIGÉRATEURS, KETTLE ÉLECTRIQUE. 19. PEUT-JE ARRIVER LE MATIN OU LA NUIT TARD? RÉPONSE: VOTRE CHAMBRE RÉSERVÉE SERA PRÊT À 14H00, PARCE QUE LE TRAVAIL DE LA MAISON TRAVAILLERA. SI VOUS VOULEZ VOUS ENREGISTRER - VOUS POUVEZ UTILISER UNE SALLE DE STOCKAGE DE 10 DOLLARS PAR JOUR. SI VOUS AVEZ DES INSTRUCTIONS D'UTILISATION PLUS TARD DANS LES MESSAGES AIRBNB, QUI ONT ÉTÉ ENVOYÉ À VOUS. 20. Y A-T-IL LA LAVERIE À LA MAISON? RÉPONSE: NOUS NE POUVONS PAS LA LAVERIE DANS LA MAISON. VOUS POUVEZ UTILISER LA LAVERIE COIN DANS NOTRE ZONE À DISTANCE DE MARCHE. 21. PEUT-VOUS ENVOYER UN COURRIEL OU UNE LIVRAISON D'ARTICLES À LA MAISON? RÉPONSE: UN MANIFESTATION OU LIVRAISON INCORRECTEUR OU DES ÉLÉMENTS NE SONT PAS ADMIS POUR LES MOTIFS DE SÉCURITÉ. 22. Y A-T-IL UNE IMPRIMANTE À LA MAISON? RÉPONSE: POUR L'IMPRESSION, VEUILLEZ UTILISER DES MAGASINS D'IMPRESSION DANS NOS DOMAINES, VÉRIFIEZ SUR (SENSIBILISATION CONTENU HACHE) CARTE. 23. OÙ LA DOUCHE / RESTROOM? RÉPONSE: CHACUNE DE PLANCHER A SON PROPRE RESTROOM ET SECTEUR DE DOUCHE. VÉRIFIEZ DOUBLE L'INFORMATION À L'INTÉRIEUR DES DÉTAILS D'AIRBNB. 24. Y A-T-IL UNE REPAS OU UN CAFÉ GRATUIT? RÉPONSE: NOUS AVONS UN NOUVEAU CAFÉ GRATUIT. NOUS NE FOURNISSONS LE PETIT DEJEUNER. 25. Y A-T-IL DES ANIMAUX À LA MAISON? RÉPONSE: NO. NOUS NE PERMETTONS PAS D'ANIMAUX À LA MAISON. 26. JE VIENTE AVEC DES ENFANTS. EST-IL BON POUR LES ENFANTS? RÉPONSE: NOUS MARQUILLONS L'OPTION "NON ENFANTS" À AIRBNB, PARCE QUE LA MAISON EST TRES ANCIENNE ET PEUT ÊTRE NOISY, TANT QU'EST-CE QUE CE SOIT. 27. PEUT-VOUS TROUVER MES ANIMAUX? (URL HIDDEN) RÉPONSE: PAS D'ANIMAUX S'IL VOUS PLAÎT! CERTAINS PERSONNES PEUVENT AVOIR L'ALLERGIE, TROUVEZ. 28. Y A-T-IL UN SUPERMARCHÉ / ALIMENTATION À L'INTÉRIEUR? RÉPONSE: NOUS AVONS BEAUCOUP DE MAGASINS À L'INTÉRIEUR AVEC DES PRIX TRÈS CONVINIÉS, SUPERMARKET AUSSI GRAND NOMMÉ "ALIMENTATION 4 MOINS", VEUILLEZ VÉRIFIER (CARACTÈRE CONTENU SENSIBLE HYDRATES). SON PASSAGE À L'INTENTION DE 5 MIN. 29. EST-CE QUE CELUI-CI ET NON-ROCHE? RÉPONSE: LA MAISON LOCAITÉE DANS LE CENTRE DE LA. COMME VOUS SAVEZ LA EST UNE VILLE TRÈS GRANDE DE CALIFORNIE AVEC DES MILLIONS DE PERSONNES VIVUES (URL HIDDEN) IL NE SERAIT PAS SURVENU SI QUELQUES MISES TRÈS NOISY ET BUSY. 30. QUELLE EST VIEILLE LA MAISON ET QUELLE CONDITION (URL HIDDEN) REPONSE: LA MAISON EST PLUS DE 100 ANS DEPUIS CONSTRUIRE. DERNIÈRE ANNÉE (URL HIDDEN) NOUS AVONS RÉALISÉ, MAIS LES DOS NE SONT PAS TRÈS FANTAIS / MODÈLE, MAIS TRÈS TRÈS AGRÉABLE, ENCORE ET COMFORTALE. IL A L'USURE ET LA TEARING REGULIERES. 31. Y A-T-IL TOUTE TV À L'INTÉRIEUR DE LA CHAMBRE? RÉPONSE: NOUS NE OFFRONS TOUTE TV, MAIS NOUS AVONS UN INTERNET RAPIDE, VOUS POUVEZ L'UTILISER. 32. Y A-T-IL UN ZONE DE FUMER MARIHUANA? RÉPONSE: NON, NON, NON !!! VEUILLEZ ATTENTIVER QUE NOUS NE PERMETTONS PAS LE FUMÉ MARIHUANA EN ANT WAY. NON À L'INTÉRIEUR DE LA MAISON, NON À L'EXTÉRIEUR OU FERMÉ À LA MAISON. SI CELUI QUELQUE PERSONNE VOUS AVEZ VOTRE, VOTRE RÉSERVATION SERA ANNULÉE ET NOUS VOUS APPELONS AIRBNB LE MÊME JOUR. C'EST LES REGLES DE LA MAISON! 33. QUI VIENT À LA MAISON? RÉPONSE: LA MOITIÉ DE MA MAISON APPELLE À MA MEMBRES DE LA FAMILLE, VEUILLEZ ÊTRE PLUS RESPECTIF ET RESPECTEZ NOS RÈGLES DE LA MAISON. 34. Combien coûte-t-il d'utiliser METRO ou BUS? RÉPONSE: METRO OU BUS VOUS LIEU DE 1,75 $ OU VOUS POUVEZ ACHETER UNE CARTE DE VOYAGE. 35. SI IL EST POSSIBLE DE PAYER PAR TRESORERIE? RÉPONSE: NOUS N'ACCEPTONS PAS DE TRESPÔS ICI, SEULEMENT PAIEMENTS AIRBNB. 36. TOUT LE STATIONNEMENT POUR LA BICYCLETTE? RÉPONSE: NOUS AVONS TRÈS BON PARKING GRATUIT POUR BICYCLE OU VOUS POUVEZ TRAIRE VOTRE VÉLO À L'INTÉRIEUR DE LA MAISON, MAIS VEUILLEZ NE PAS BLOCER TOUTES LES ZONES COMMUNES. 37. Y a-t-il un sèche-cheveux et du four? RÉPONSE: PAS DE FER DISPONIBLE POUR SAISIR LA RAISON. MAIS NOUS AVONS UN SECTEUR DE CHEVEUX, DEMANDEZ AU GESTIONNAIRE. 38. PEUT-JE UTILISER L'AVANT AVANT (URL HIDDEN) RÉPONSE: OUI, VOUS POUVEZ. VOUS POUVEZ SEAT ET PROFITEZ DE LA COUPE DE CAFÉ OU DE REPAS. MAIS VEUILLEZ NE PAS L'UTILISER APRÈS QUE 11PM LES PERSONNES SONT DIMINUÉES QUE LE TEMPS ET LES FENÊTRES SONT FACES À LA JARDIN AVANT.
translated by Google

DEAR GUESTS!
WE HAVE ANSWERED MOST QUESTIONS HERE FOR YOU, SO IT IS EASIER FOR YOU TO KNOW EVERYTHING. IF YOU HAVE MORE QUESTIONS – ASK US VIA AIRBNB MESSAGES.

1.HOW TO CHECK IN?

ANSWER:
WE PROVIDE SELF CHECK IN SYSTEM. THAT MEANS, WE SEND ALL INFORMATION AND INSTRUCTIONS HOW TO CHECK IN VIA AIRBNB MESSAGES 1 DAY BEFORE ARRIVAL DATE. CHECK IN STARTS FROM 2PM. BUT YOU CAN COME LATER AFTER 2PM BUT NOT EARLIER, BECAUSE HOUSE KEEPER WORKS. IF YOU WANT TO CHECK IN EARLIER – YOU CAN USE STORAGE ROOM FOR YOUR BAGS, ITS 10 DOLLARS PER DAY. LET US KNOW BEFORE IF YOU COME EARLIER SO WE CAN OFFER STORAGE ROOM FOR YOU BAGS.

2.DO YOU HAVE ANY PARKING?

ANSWER: YES, WE HAVE 2 KIND OF PARKING
•1) STREET PARKING, JUST PLEASE CAREFULLY READ THE STREET SIGNS. SOMETIMES IT TAKES TIME TO FIND SPOT. ITS FREE. Street Parking is hard to find in the evening as in any huge megopolis,but possible. You can find Parking in the surrounding streets.

3.DO WE HAVE A WIFI?

ANSWER: YES WE HAVE WIFI NETWORK, ITS FROM TIME WARNER COMPANY, SO ITS NOT THE BEST ONE, BUT WORKS GREAT. WIFI NAME AND PASS IS WRITTEN INSIDE YOUR BOOKING FROM AIRBNB.

4.IS THIS SAFE AREA, DOWNTOWN LA?

ANSWER: THE AREA IS SAFE. WE DON’T HAVA ANY PROBLEMS WITHIN 2 YEARS. THIS AREA IS MOSTLY RESEDENTIAL, BIG FAMILIES, 3 PUBLIC SCHOOLS AROUND, LOTS OF STORES, CAFES AND BIG POLICE DEPARTMENT IN OUR AREA.

5.HOW TO GET TO HOLLYWOOD, TO OCEAN/BEACHES AND TO THE DOWNTOWN/CONVENTION CENTER

ANSWER: WE ARE JUST ABOUT 12-15 MIN BY UBER/ TAXI/BUS/METRO, OCEAN/BEACHES IS 25-30 MIN BY UBER/BUS, PLEASE CHECK (SENSITIVE CONTENTS HIDDEN) MAPS FOR MORE INFO. DOWNTOWN IS JUST 2-5 MIN FROM US.

6.WHERE CAN WE EAT (CAFES/RESTAURANTS, FOOD STORE, SUPERMERKETS)?

ANSWER: WE DO HAVE LOTS OF SMALL RESTOURANTS IN OUR AREA WITHIN WALK DISTANCE, EACH MEAL COASTS APROXIMATLY IS $5 or $7

7.WHAT KIND OF ROOMS WE WILL HAVE?

ANSWER: WE HAVE ONLY PRIVATE ROOMS, NO SHARED. FULLY PRIVATE. EVERY OF ROOM HAS THEIR OWN KEYS, ITS PRIVITE, COZY AND VERY COMFORTABLE FOR RELAXING AFTER BIG TRIP. INSIDE THE ROOM - FULL SIZE BED/BEDS (AMERICAN STANDART). WE PROVIDE NECESSARY ITEMS LIKE TOWELS, LINENS, SHOWER GEL. SOME ROOMS HAS AC/FANS/HEATERS.

8.DO YOU HAVE HOUSE KEEPERS(URL HIDDEN)ANSWER: WE HAVE VERY NICE TEAM OF HOUSEKEEPERS. THE CLEANIN(URL HIDDEN)
(URL HIDDEN)HOURS 10 AM - 12 PM EVERY DAY. WE CLEAN COMMON AREAS, RESTROOMS, TOILET AND SHOWERS. WE RESTOCK THE TOILET PAPERS. SOMETIMES PEOPLE DON’T CLEAN AFTER THEMSELVES AND PLEASE NOTIFY US IF YOU NEED ADDITIONAL CLEANING. WE CLEAN THE ROOMS AFTER PEOPLE CHECK OUT.

9.DO WE HAVE A STORAGE AREA TO PUT MY BAGS IN THE MORNING OR AFTER CHECK OUT?

ANSWER: YES, WE HAVE STORAGE ROOMS. ITS IS $ 10 PER DAY UP TO 4 BAGS. IF YOU NEED BIGGER STORAGE LET US KNOW. ALSO YOU CAN LEAVE THE BAGS UP TO 15 DAYS. WE CAN GIVE YOU DISCOUNT.


10. IS IT SAFE IN THE HOUSE/ROOM?
ANSWER: YES, YOU’LL BE VERY SAFE. INSIDE THE HOUSE WE HAVE SECURITY CAMERAS IN COMMON AREAS. EVERY DOOR HAS OWN LOCK, YOUR ROOMS ALSO HAS LOCK, MAIN DOOR HAS LOCK AND GATES HAS LOCK.

11. WHAT ARE THE RULES OF THE HOUSE?
ANSWER: NO SMOKING, NO DRUGS, NO NOISE AFTER 11 PM, NO PARTY. IF YOU COME AFTER 11PM PLEASE BE QUITE AS POSSIBLE BECAUSE PEOPLE SLEEP.

12. HOW IS THE CHECK OUT?
ANSWER: CHECK OUT TIME AT 10 AM TILL 10.30AM. PLEASE DON’T LEAVE ANY PERSONAL BELONGINGS, THROW GARBIDGE AT THE BACK OF THE BUILDING WE HAVE GARBAGE BIN. PLEASE LEAVE THE KEYS IN THE DOOR LOCK KBOB, LIKE YOU FOUND IT.

13. CAN I SMOKE OR DRINK ALKOHOL IN THE HOUSE?

ANSWER: UNFORTUNATLY WE DON’T ALLOWED SMOKING INSIDE THE HOUSE. IT IS HEALTHY HOUSE. YOU CAN SMOKE AT THE BBQ AREA OR OUTSIDE THE HOUSE. STRICTLY NO MARIJUANNA!!! WE CANCEL THE STAY SAME DAY IF SOMEONE IS DOING MARIJUANNA/DRUGS.

14. CAN I GET ADDITIONAL TOWELS/LINENS?

ANSWER: IF YOU NEED ADDITIONAL TOWELS/LINENS, PLEASE MANAGER OR TEXT INSIDE THE AIRBNB MESSAGE.

15. CAN I ADD MORE DAYS TO EXISTING RESERVATION?

ANSWER: YOU CAN ADD MORE DAYS BY USING AIRBNB. WE DON’T ALLOW CASH OR VERBAL WORDS EXTENSION. ONLY INSIDE AIRBNB. IF YOU NEED MORE DAYS – DO IT ONLINE VIA ALTERATION PROCESS.

16. CAN I ORDER AIRPORT PICK UP OR TAXI SERVICE?

ANSWER: YES WE PROVIDE AIRPORT TRANSFER. IT IS $45 ONE WAY, MAX PERSON - 3, IF WILL BE 4 - 6 CUSTOMERS, PRISE - $ 75 ONE WAY. TO ODER ONE – LET US KNOW VIA AIRBNB MESSAGES AND TEXT US YOUR FLIGHT INFO AND TERMINAL/LOCATION.

17. CAN I CANCEL MY RESERVATION?

ANSWER: YOU CAN CANCEL IT USING AIRBNB, BUT MAKE SURE YOU READ CANCELATION RULES CONCERNING HOW MUCH IS REFUNDED.

18. CAN I USE KITCHEN?
ANSWER: UNFORTUNATLY KITCHEN CLOSED FOR GUESTS, BUT WE HAVE MACROWAVE, REFRIGIRATORS, ELECTRIC KETTLE.
19. CAN I ARRIVE EARLY MORNING OR LATE NIGHT?

ANSWER: YOUR RESERVED ROOM WILL BE READY AT 2PM, BECAUSE HOUSE KEEPER WORKS. IF YOU WANT TO COME EARLIER – YOU CAN USE STORAGE ROOM WHICH IS 10 DOLLARS PER DAY. IF YOU COME LATER USE INSTRUCTIONS INSIDE THE AIRBNB MESSAGES, WHICH HAS BEEN SENT TO YOU.

20. IS THERE ANY LAUNDRY AT HOUSE?

ANSWER: WE DON’T HAVE LAUNDRY INSIDE THE HOUSE. YOU CAN USE COIN LAUNDRY IN OUR AREA IN WALKING DISTANCE.

21. CAN I GET MAIL OR DELIVERY OF ITEMS TO THE HOUSE?

ANSWER: UNFORTUNATLY MAIL OR DELIVERY OR ITEMS ARE NOT ALLOWED FOR SAFETY REASONS.

22. IS THERE ANY PRINTER AT HOUSE?

ANSWER: FOR PRINTING PLEASE USE PRINT SHOPS IN OUR AREA, CHECK BY (SENSITIVE CONTENTS HIDDEN) MAP.

23. WHERE THE SHOWER/RESTROOM?

ANSWER: EVERY OF FLOOR HAS ITS OWN RESTROOM & SHOWER AREA. DOUBLE CHECK THE INFO INSIDE AIRBNB DETAILS.

24. IS THERE ANY FREE MEAL OR COFFEE?

ANSWER: WE HAVE ONLY FREE COFFEE. WE DON’T PROVIDE BREAKFAST.

25. IS THERE ANY PETS AT THE HOUSE?

ANSWER: NO. WE DON’T ALLOW ANY PETS AT THE HOUSE.

26. CAN I COME WITH KIDS. IS IT GOOD FOR KIDS?

ANSWER: WE MARKED THE OPTION “NO KIDS” IN AIRBNB, BECAUSE THE HOUSE IS VERY OLD AND CAN BE NOISY, SO ITS UP TO YOU.

27. CAN I BRING MY PETS?

(URL HIDDEN)ANSWER: NO PETS PLEASE! SOME GUESTS MIGHT HAVE ALLERGY, SORRY.

28. IS THERE ANY SUPERMARKET/FOOD STORE AROUND?

ANSWER: WE HAVE MANY STORES AROUND WITH VERY CONVINIENCE PRICES, ALSO BIG SUPERMARKET NAMED “FOOD 4 LESS”, PLEASE CHECK ON (SENSITIVE CONTENTS HIDDEN) MAP. ITS WALK ABOUT 5 MIN.

29. IS THIS A BUSY AND NOISY AREA?
ANSWER: THE HOUSE LOCAITED IN THE CENTER OF LA. AS YOU KNOW LA
IS A VERY BIG CITY OF CALIFORNIA WITH MILLIONS OF PEOPLE LIVED IN(URL HIDDEN) IT WON’T SURPRISED YOU IF SOMETIMES VERY NOISY AND BUSY.

30. HOW OLD IS THE HOUSE AND WHAT THE CONDITION(URL HIDDEN)ANSWER: THE HOUSE IS MORE THAN 100 YEARS SINCE BUILD. LAST YEAR(URL HIDDEN) WE DID RENOVATION, BUT STILL DOS NOT LOOK FANCY/FASHION STYLE, BUT IT’S VERY NICE, COZY AND COMFORTALE. IT HAS REGULAR WEAR AND TEAR.
31. IS THERE ANY TV INSIDE THE ROOM?

ANSWER: WE DON’T OFFERING ANY TV, BUT WE HAVE FAST INTERNET, SO YOU CAN USE IT.

32. IS THERE ANY AREA FOR SMOKING MARIHUANA?

ANSWER: NO, NO, NO!!! PLEASE BE CAREFUL WE DON’T ALLOWED SMOKE MARIHUANA IN ANT WAY. NOT INSIDE OF HOUSE, NOT OUTSIDE OR CLOSED TO HOUSE. IF ANYBODY SEE YOU, YOUR RESERVATION WILL BE CANCELED AND WE CALL AIRBNB SAME DAY. THIS IS HOUSE RULES!


33. WHO LIVES IN THE HOUSE?

ANSWER: HALF OF MY HOUSE BELONGS OF MY FAMILY MEMBERS, SO PLEASE BE MORE RESPECTFUL AND RESPECT OUR HOUSE RULES.


34. HOW MUCH DOES IT COAST TO USE METRO OR BUS?

ANSWER: METRO OR BUS WILL COAST YOU $1.75 OR YOU CAN BUY TRAVEL CARD.

35. IF IT POSSIBLE TO PAY BY CASH?

ANSWER: WE DON’T ACCEPT ANY CASH HERE, ONLY AIRBNB PAYMENTS.

36. ANY PARKING FOR BICYCLE?

ANSWER: WE HAVE VERY NICE FREE PARKING FOR BICYCLE OR YOU CAN BRING YOUR BIKE INSIDE THE HOUSE, BUT MAKE SURE ITS NOT BLOCKING ANY COMMON AREAS.

37. IS THERE HAIR DRYER AND IRON?

ANSWER: NO IRON AVAILABLE FOR SAFTY REASON. BUT WE HAVE HAIR DRYER, PLEASE ASK TO MANAGER.

38. CAN I USE THE FRONT YEARD(URL HIDDEN) ANSWER: YES, YOU CAN. YOU CAN SEAT AND ENJOY WITH CUP OF COFFEE OR MEAL. BUT PLEASE DON’T USE IT AFTER 11PM PEOPLE IS SLEEP THAT TIME AND WINDOWS ARE FACED TO THE FRONT YARD.

Équipements
Internet sans fil
Climatisation
Produits de base
Chauffage
Règlement intérieur
L'entrée dans les lieux se fait entre 14:00 et 23:00
Départ avant 10:00

No smoking. Quite hours after 11pm. If you smoke marijanna here, prepare for cancel your stay. Always clean after using bath and kitchen. Also please throw your garbage at the back of the building. Upon check out leave the keys in door lock and leave the door unlocked. Respect the nieghbours please! Thanks for been great guest and support our project! Please don't send any mail to this house because of safety reasons.

!!!!!Again note: People sleep after 11pm. So be quite please! If you want to be noisy and make party here, don't book this place!!!!!!
I am sorry, we don't provide any parking at this location, manage the parking yourself on street. I am not responsible for parking and can't help you to find parking. people find parking themselves. thanks for understanding and respect.
I am sorry, we don't provide any parking at this location, manage the parking yourself on street. I am not responsible for parking and can't help you to find parking. people find parking themselves. thanks for understanding and respect.

Annulations

140 commentaires

Précision
Communication
Propreté
Emplacement
Arrivée
Qualité-prix
Profil utilisateur de Laurent
août 2016
Une expérience très moyenne. Les draps étaient de mauvaise qualité. un drap plat sur un des lits, impossible à maintenir sur le matelas. Un ventilateur très bruyant, pas de climatisation, une chambre chaude. Une salle de bain commune avec des cheveux plein la baignoire et un tapis tout mouillé. Malgré l'éloignement du quartier, une amende de 93 dollars le matin avant 7 heures pour un stationnement à proximité du stop devant la maison; à croire que quelqu'un avait appelé la police. A coté d'autres locations que nous avons faites, cette chambre vaut à peine la moitié de son prix.
Profil utilisateur de Ross
Réponse de Ross :
+++++++++++++++++++++ Millions of STARRRRRRSSSSSSSSSSSSS. AIRBNB IS THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WE LIKE TRAVELLERS FROM AROUND THE WORLD!!!!!!!!!!!! WELCOME TO SUNNY CALIFORNIA!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++ Millions of STARRRRRRSSSSSSSSSSSSS. AIRBNB IS THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WE LIKE TRAVELLERS FROM AROUND THE WORLD!!!!!!!!!!!! WELCOME TO SUNNY CALIFORNIA!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++ Millions of STARRRRRRSSSSSSSSSSSSS. AIRBNB IS THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WE LIKE TRAVELLERS FROM AROUND THE WORLD!!!!!!!!!!!! WELCOME TO SUNNY CALIFORNIA!!!!!!!!!!!!
août 2016

Profil utilisateur de Marion
mai 2016
Chambres plus que médiocres : Puces de lit Sous les lits: bracelets, poussières et divers choses non identifier. 1 salle de bain pour 12 CHAMBRES!!! Aucun dialogue. Tim ne veut pas que les vacanciers parlent entre eux , il a envoyer un message à air bnb parce que nous parlions à nos voisins de chambres en stipulant qu'il ne fallait plus faire de bruit à partir de 23h alors qu'il était 21h45. Du commerce pure et dure !! Très déçu, je ne conseille pas du tout ce air bnb pourtant je ne suis vraiment pas compliquer
Profil utilisateur de Ross
Réponse de Ross :
Thanks for review. The house is 110 years old. We remodel the house, but it still not BEVERLY HILLS)))) We have house keeper everyday from 10am til 12. We have so many people here, so its good networking place. Me and my family live here on first floor and do everything possible to make it better. But house is very old and we cant provide LUXURY here. Its just as is. Old house. House keeper doing the laundry everyday and she clean all bathrooms and toilets. We have so many happy guests who say about that rooms are affordable and best price. Its also clean and great for guests who is on budget. Thanks. I will continue making house better and better.
mai 2016

Profil utilisateur de Franca
octobre 2016
The place is great, very clean, friendly and welcoming. Perfect communication from the host and nice neighbourhood. The only problem is that there's not enough bathrooms in the house, so at peak times you might have to wait a while.
Profil utilisateur de Ross
Réponse de Ross :
Thank you so much for your feedback. I do a lot in order to make you feel at home! My family is very hospitable. We have a nice house, all the rooms are locked. We have a cool area around the many shops, there is a large supermarket, bus stops, restaurants and cafes. Our street is very beautiful, palm trees grow here. In Los Angeles many beautiful places, easy to reach, because we are living in the heart of Los Angeles.
octobre 2016

Profil utilisateur de Linda
août 2016
It was ok. Easy to check-in. The host was answering fast. The place was smelling bad but afterall our stay was ok. I found the place too expensive for what it really was, half price would have been more correct, in my opinion.
Profil utilisateur de Ross
Réponse de Ross :
Linda. You paid 40 dollars per room and this is great price and the cheapest in DOWNTOWN. Our place is old but we have 3 house keepers here. So dont worry. Also i always ready to help you!
août 2016

Profil utilisateur de Herbe
novembre 2017
Ubicación excelente, cómodo y recomendable. Habría que tomar tiempo para el baño, pero todo bien,

Profil utilisateur de Herbe
novembre 2017
Buena ubicación, especialmente para mochileros que no estan todo el dia en el cuarto.

Profil utilisateur de Kosuke
novembre 2017
The home was very comfortable.

Los Angeles, Californie, États-UnisMembre depuis juin 2014
Profil utilisateur de Ross
My family have big house and we want to share it with you. We like to travel and we love meeting new people from all over the world. Most of my family members works also with airbnb service. We offer budget stay, which is not perfect, but located in Downtown LA and is very nice. …
Langues : English, Français, Italiano, Polski, Português
Taux de réponse : 100%
Délai de réponse : Moins d'une heure

Le quartier

Logements similaires